Site icon Brommerverzekeringen vergelijken

Kosten brommer per maand

Wat zijn de kosten van een brommer? Hoeveel kost een brommer eigenlijk per maand. Mijngeld van de ING Bank heeft een aantal prima tips een op rij gezet voor ouders, en natuurlijk voor de toekomstige brommer-bezitters, om te bekijken hoeveel een brommer eigenlijk kost per maand.

Aanschaf, verzekering en benzine

De kosten zijn in hoofdlijnen de volgende.

Brommer kost euro 75 per maand

Wanneer we deze kosten optellen, komen we op euro 900 per jaar. Ofwel een brommer kost gemiddeld genomen zo’n euro 75 per maand. Hierbij zijn kosten zoals het behalen van een brommerrijbewijs overigens nog niet meegenomen. Uiteraard betreft dit getal slechts een geraamd gemiddelde, en zijn de kosten per consument verschillend, naar gelang de uitgangspunten en omstandigheden.

Wat kost een brommerverzekering?

Het antwoord op de vraag; wat kost een brommer? is dus ongeveer zo’n euro 75 per maand. Vaker krijgen we de vraag; wat kost een bromfietsverzekering per maand? Dat komt dus neer op zo’n euro 20 tot euro 25 per maand (als onderdeel van voornomede euro 75 per maand), afhankelijk van de dekking en eigen bijdrage / risico.

Meer weten

Wil je weten hoeveel in jouw geval een brommerverzekering kost? Bekijk dan ons overzicht van de kosten van een brommerverzekering.

 • HEMA Brommerverzekering
 • ANWB Brommerverzekering
 • Unive Brommerverzekering
 • REAAL Brommerverzekering
 • Inshared Brommerverzekering
 • Centraal Beheer Brommerverzekering

  Sluit online een verzekering voor je brommer of scooter af.

  Meer weten over het afsluiten van een verzekering voor je brommer of scooter?

  Gevonden op: wat kost een brommerverzekering, kosten brommer, wat kost brommerverzekering, wat kost een bromfietsverzekering, kosten brommer per maand

 • Exit mobile version